logo
Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Adidas Ultra 4D Core Black/Guld Metallic
nxy15khs
#1 Posted : Friday, January 21, 2022 5:38:34 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/21/2022(UTC)
Posts: 0
Location: https://www.blazersnieuw.com/
Adidas Ultra 4D "Chalk White" blev sidst set i sidste feriesæson, og den er planlagt til at Adidas Rød vende tilbage i denne måned. Sportslig uberørt Primeknit-overdel, der bruger det velkendte strikkemønster, der først prydede Ultra Boost 1.0 - modellen er detaljeret med matchende snørebånd og TPU Three Stripe-snørebur. Derudover har den tonale hæltæller Ultra 4D-branding, mens den er toppet med den karakteristiske Mint Green 4D-printede mellemsål og sort gummiydersål.


Efter den første udgivelse i januar er Overlegen Dæmpning Parley x adidas Ultra 4D "Cream White" planlagt til at falde igen i denne sæson. Samlet set er den lave top defineret af dens uberørte strikkede overdel, der er suppleret med cremefarvede syninger, der dækker det hele. Tonale reflekterende Three Stripes på siderne, efterfulgt af broderet branding på pløsen, og den karakteristiske creme 4D-printede mellemsål runder den overordnede profil af.


Som vist ovenfor holder A Ma Maniere x adidas Ultra 4D sin æstetik ret enkel og subtil, da den Adidas Sko 2022 vælger et Triple Black-farveskema. Detaljer inkluderer den sorte strikkede base med ruskindsoverlejringer på tåen og buret. Endnu flere sorte accenter er noteret på hælklemmerne, 4D-mellemsålen og ydersålen. AMM-mærket på pløs- og blondedubrae giver det en samarbejdsfornemmelse.


Siges at være endnu en golf-inspireret iteration af Ultra 4D, denne Adidas Ultra 4D Core Black/Guld Metallic kommer klædt i en hvid og sort Primeknit-overdel med ekstra sorte hits, der tager sig af krave, tunger, snørebånd, 4D-mellemsål og gummiydersål . Afrunding af sneakerens vigtigste detaljer er det hvide blondebur i læder og de dobbelte mærkede indlægssåler, der læser henholdsvis adidas og SNS.


https://www.aroundselect.com/
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Blue-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.029 seconds.